Preview Mode Links will not work in preview mode

Folkdomstolen

Jul 1, 2021

Vi ger arbetarrörelsefamiljen lite terapi såhär mitt i regeringsbråket. Hur har relationerna mellan S och fackföreningarna påverkats av Januariavtalet? Behövs verkligen ett till socialdemokratiskt parti som förhandlar med Annie Lööf? Är det dags att slå ihop S och V?


Jun 19, 2021

Folkets statsminister gästar Folkdomstolen! Känner han sig ensam som norrlänning i rikspolitiken? Hur tror Löfven att norra Sverige kommer att förändras av den gröna industrirevolutionen? Hur ska investeringarna vid kusten komma inlandet till del? Varför har Löfven länge trott att fler kommer att lämna...


Jun 1, 2021

Hur har privatiseringarna av arbetsförmedlingen, bilprovningen, apoteken, telenätet och sjukvården slagit mot glesbygden? Och varför är Jonas så hård mot sin praktikant? Det reder vi ut tillsammans med skellefteåkvinnan Malin Malm.


Apr 8, 2021

Varför växer det folkliga motståndet mot vindkraft? Bör Ikeas vindkraftspark bli ett kalhygge av stål? Även grön kapitalism är kapitalism! Liss Jonasson, ledarskribent på Länstidningen i Östersund, gästar.


Mar 18, 2021

Hur kan en miljardär misstänkt för grovt jaktbrott få stöd av 36000 människor? Var står partierna på skalan skjut, gräv, tig -> vargkramare? Därför borde vänstern bry sig mer om vargfrågan!